Veliköy'de doğalgaz kazı çalışmaları başladı
Veliköy'de doğalgaz kazı çalışmalarına dün başlandı. Doğalgaz kazı çalışmalarının yaklaşık 3 ayda tamamlanacağını ifade eden Belde Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Kazı çalışmaları, bir süreliğine halkımıza sıkıntı yaşatacak. Ama 3 ay sonra, bu külfetin nimeti ortaya çıkacak. Veliköylüler, önümüzdeki yıl doğalgaz kullanacak." dedi
 
 
Veliköy'de doğalgaz çalışmalarına dün start verildi.
 
ŞEBEKE İÇİN ÇUKURLAR KAZILDI
 
Yükleniciliğini Tunalı Çavuş İnşaat Firması'nın, Kontrolörlüğünü ise Promet Firmasının yaptığı doğalgaz kazı çalışmaları için ilk kazmayı vuran ekipler, şebekenin geçeceği hatlar için kanal açmaya başladı.
 
KAZI 3 AY SÜRECEK
 
Doğalgaz kazı çalışmalarının yaklaşık 3 ayda tamamlanacağını ifade eden Belde Belediye Başkanı Hanifi Belindir, "Doğalgaz, hem maliyeti hem de temizliği ile çok önemli bir nimettir. Ama her nimetin bir külfeti de var. Bu 3 aylık süre içinde vatandaşlarımız, kazılardan ötürü sıkıntı yaşayabilir. Doğalgaz çalışmaları sırasında belde halkımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dileriz." dedi.
 
ÖNÜMÜZDEKİ KIŞ SOBAYA VEDA
 
Hatların döşenmesinin ardından ev ve konutlara doğalgaz verileceğini söyleyen Belindir "Doğalgazın bu kışa yetişmesi çok zor ama önümüzdeki yıl kış ayında Veliköy doğalgaza kavuşacak." diye konuştu.
 
 
 
HABER / SEVAY KARDEŞ